About this agency

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

nl :

Gent-Eurimmo specialiseert zich sedert 25 jaar als vastgoedconsulent in beheer, verkoop, aankoop en verhuur van vastgoed in binnen- en buitenland. Momenteel verhuren en beheren wij ong. 1500 studentenwoningen en kunnen daarom als marktleider in onroerende beleggingen worden beschouwd.

Het kopen of verkopen van een woning is geen sinecure. Daarom verlenen wij u een professionele, adviesgevende en persoonlijke begeleiding van begin tot einde.

Gent-Eurimmo verzorgt ook de waardebepaling van uw onroerend goed, zowel de werkelijke bouwwaarde als de commerciele verkoopwaarde. Wij staan u bij in alle geschillen met betrekking tot onroerend goed.
Ook voor uw ideale vakantiewoning, hoofdzakelijk in Cyprus en Chodes, kan u bij ons terecht. Een aankoop in het buitenland roept vele vragen op, maar dankzij onze directe contacten in het buitenland staan wij u ook hier bij met raad en daad.

Gent-Eurimmo staat voor wederzijds vertrouwen, integriteit en een kwalitatieve kennis van onroerend goed, waarbij uw belangen hoog in het vaandel worden gedragen.

Bezoek ons op onze website: www.eurimmo.beAddress : Kunstlaan 15 9000  Gent

IPI n° : 205657

Website : www.eurimmo.be/nl/home