About this agency

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

nl :

Ons kantoor staat voor eerlijkheid-vertrouwen-persoonlijke aanpak = wonen en genieten!
Immo Lietaer is een gevestigde waarde door jarenlange ervaring en bekroning tot kantoor met een reputatie gebouwd op eerlijkheid en vertrouwen.

Tamara Lietaer is erkend vastgoedmakelaar en lid van de Confederatie van Immobiliënberoepen van België. Zij is meerdere jaren vastgoedmakelaar geweest in een uitmuntend kantoor in Knokke waar zij de knepen van het vak op alle gebied heeft leren kennen.

Zij wilde verder ondernemen en liefst in de omgeving van haar thuis. Immo Lietaer werd een feit en breidt zich verder uit in VERKOOP-VERHUUR en VASTGOEDBEHEER. Daarnaast geeft zij les in vastgoed van Syntra West te Kortrijk en Oostende.

REPUTATIE-VAKKENNIS-DYNAMIEK
Voor u als verkoper is de juiste makelaar zeer belangrijk om tot een snel en correct resultaat te komen!

U kan genieten van een gratis schatting en vrijblijvend advies bij de verkoop van uw eigendom. Niet alleen in Zuid-West-Vlaanderen, maar ook aan de belgische kust en over de grens vinden wij de koper van uw eigendom. U wordt individueel begeleid, wij zorgen voor een correcte en persoonlijke opvolging. Een jong dynamisch team met een ervaren wijsheid als achterban staat garant voor service. Aarzel niet contact met ons op te nemen voor een afspraak in ons kantoor of bij u thuis, discretie verzekerd. 056 51 22 22

57 Properties

17 new
2 new

Portfolio of properties for sale of the agency

  • 29 houses
  • 13 businesses
  • 9 apartments
  • 3 lands

Address : Ieperstraat 134 8930  Menen

IPI n° : 507258

Website : www.immodevriendt.be/