About this agency

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

nl :

IMMO ROMAN, EEN ZAAK VAN VERTROUWEN

Immo Roman is een jong vastgoedkantoor dat sinds 2008 actief is in het hartje van de Vlaamse Ardennen. Wij heten u van harte welkom in ons hedendaags kantoor gelegen in Berchem en Ronse. Beroepsmatig zijn we actief in regio Vlaamse Ardennen. Ook voor Zuid West-Vlaanderen en een deel van Henegouwen kan u bij ons terecht.

Gerichte persoonlijke aanpak
Als particulier een woning verkopen of verhuren is vandaag de dag geen makkelijke klus meer. Denk maar aan de informatieverplichting, energieprestatiecertificaat, elektriciteitskeuring, enzovoort. Bij Immo Roman krijgt u persoonlijk, eerlijk en correct advies. Wij behandelen uw dossier van begin tot einde.

Optimaal resultaat door correcte prijszetting
Slechts met een correct prijs wordt een goed resultaat bereikt. Wij kiezen dan ook voor een realistische aanpak, zo wordt de woning vlot en efficiënt verkocht.

Veelzijdige publiciteit
Onze sterkste troef! Immers, hoe meer publiciteit, hoe meer potentiële kopers, hoe vlugger een verkoop tot stand komt. Daarom publiceren wij onze panden via verschillende kanalen.

Gratis waardebepaling
Wij komen vrijblijvend bij u langs om een correcte verkoop- en/of verhuurwaarde te bepalen van uw eigendom. Daarnaast adviseren wij u graag over een juiste commerciële aanpak en begeleiden u op juridisch, fiscaal en financieel vlak.

U kan ons steeds vrijblijven contacteren:
gsm 0485 53 17 16
Tel: 055 60 41 60
e-mail: [email protected]

Berchemstraat 2, 9690 Kluisbergen
Zuidstraat 4, 9600 Ronse

Address : Berchemstraat 2 9690  Berchem

IPI n° : 503899

Website : www.immoroman.be