Back to the results

Immo Top Invest

About this property developer

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

fr :

.

nl :

Sinds 2008 heeft Immo Top Invest een prominente positie verworven als vastgoedexpert in Limburg, waarbij makelaardij en projectontwikkeling onder één dak samenkomen. Het team van Immo Top Invest verkoopt jaarlijks talloze bestaande residentiële panden en heeft een aanzienlijk aantal eigen nieuwbouwprojecten gebouwd en opgeleverd.

Als projectontwikkelaar is geen enkele uitdaging voor ons te groot. De nieuwbouwprojecten die wij aanvatten, willen wij steeds tot een goed einde brengen. Immo Top Invest is gespecialiseerd in nieuwbouwwoningen en -appartementen, die naast kwaliteit en duurzaamheid ook een tijdloos design en optimaal wooncomfort garanderen.

Elk project is uniek en wordt met de nodige zorg en nauwkeurigheid aangepakt. Wanneer je een nieuwbouwwoning of appartement koopt bij Immo Top Invest, kan je rekenen op een onberispelijke service van a tot z. In elke stap van het koop- en bouwproces kan je beroep doen op ons professioneel team. We denken met je mee en zorgen dat het eindresultaat volledig voldoet aan je wensen.

Wij danken je alvast voor het vertrouwen in Immo Top Invest. Wil je meer informatie over jouw project? De koffie staat voor je klaar voor een vrijblijvend gesprek op ons kantoor. Geef ons een seintje en we leggen snel een afspraak vast.

13 Properties

Including 2 new projects
4 new

Portfolio of properties for sale of the agency

  • 10 houses
  • 1 apartment
  • 2 businesses

Address : Guffenslaan 108 bus 0.01 3500  Hasselt

Website : www.immotopinvest.be