About this property developer

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

nl :

JPB Building is sinds 2007 actief als bouwpromotor/projectontwikkelaar en specialiseert zich voornamelijk in het bouwen van particuliere woningen. Wij garanderen u een kwaliteitsvolle dienstverlening gebaseerd op vertrouwen en kennis van de residentiële vastgoedmarkt. Hierbij staan uw positie als klant en uw tevredenheid centraal. Belangrijk is dat onze klanten hun woning kunnen personaliseren door de keuze van de afwerkingsmaterialen. Als extra troef bieden wij de klanten de mogelijkheid om hun woning wind-waterdicht aan te kopen.


Bij het realiseren van een afgewerkte woning komt zeer veel kijken. Elke klant wordt dan ook persoonlijk begeleid en ondersteund in gans het bouwproces zodat hij vol vertrouwen kan genieten van deze belangrijke periode in zijn leven. Wij zijn trots te kunnen mededelen dat wij over de jaren heen, het vertrouwen van vele kopers hebben mogen verdienen. Wij streven er dan ook steeds naar om dit vertrouwen te blijven verdienen!

Voor meer informatie kan u steeds contact opnemen met de zaakvoerder Jean-Paul Beuselinck of met de verkoopverantwoordelijke op nummer 0479/510.510. Emailen kan naar [email protected]

Tot binnenkort!

Address : Hoogveldstraat 7 8020  Ruddervoorde