Back to the results

Living-Stone Oud-Heverlee

This agency belongs to Living Stone

About this agency

Het “nieuwe” Living Stone is opgericht in mei 2021 uit een fusie van Pajota en Living Stone die sinds 1971 en 1993 elk in een aangrenzende regio actief waren. Samen vormen we een vastgoedgroep met 10 vastgoedhuizen verspreid over Vlaams-Brabant, Brussel, de regio Mechelen en het Pajottenland. Deze schaalvergroting effende de weg voor een vlotte transformatie naar een moderne vastgoedorganisatie met een waaier aan vastgoeddiensten en heel veel deskundigheid onder de vleugels van één sterk merk.

Onze medewerkers zijn ondernemende en nuchtere professionals maar ze houden van hartelijke contacten en koesteren de verbindende kracht tussen mensen.

Een grote meerwaarde bij Living Stone is de grote verscheidenheid aan lokale experten binnen ons team voor onze diverse specialiteiten: herverkoop, verhuur en rentmeester, nieuwbouw, projectbegeleiding, bedrijfsvastgoed, juridisch en stedenbouwkundig advies, marketing… U vraagt, wij draaien.
Onze schaalgrootte zorgt tevens voor een algehele ondersteuning waardoor onze makelaars vooral hun tijd kunnen besteden in het opvolgen van klanten en het verzorgen van de feedback naar hun opdrachtgevers. En dat zorgt gegarandeerd voor de beste resultaten.

Living Stone kijkt verder dan de volgende transactie. Wij willen onze klanten niet alleen helpen bij een vastgoedtransactie maar er ook voor hen zijn met nuttig advies. We kunnen zelfs de nodige beslommeringen voor hen regelen (aansluiting energie en telecom, opruimdienst, klusjes, verhuis….) als dit hen goed uitkomt.
Zo zien wij ons zelf meer en meer als een vastgoed(t)huis waar we onze klanten op verschillende momenten in hun leven de nodige vastgoedexpertise en woondiensten kunnen aanbieden..

Living Stone wil niet meer of minder dan uw levenslange vastgoedpartner zijn.

U kan ons steeds contacteren via [email protected] en wij maken er een punt van om snel te reageren.

8 Properties

4 new

Portfolio of properties for sale of the agency

  • 2 apartments
  • 5 houses
  • 1 land

Address : Maurits Noëstraat 133 3054  Vaalbeek

IPI n° : 500390

Website : www.living-stone.be