Back to the results

M3 makelaars

This agency belongs to M3 makelaars

About this agency

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

nl :

Als erkende vastgoedmakelaar met kantoren in en rond Antwerpen en het Waasland, zijn wij gespecialiseerd in het begeleiden van verkopers bij de verkoop van hun woning of appartement. Onze uitgebreide dienstverlening omvat alle aspecten van het verkoopproces, van het opstellen van het verkoopdossier tot het afsluiten van de verkoopovereenkomst. Wij zorgen voor een doeltreffende promotie van uw eigendom op diverse kanalen en staan garant voor persoonlijk advies en grondige marktkennis. 

Bij ons kunt u rekenen op een sterke lokale verankering en een à la carte dienstverlening. Wij bieden u de keuze uit drie verschillende menu's die elk op maat worden samengesteld om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Zo kunt u optimaal profiteren van onze expertise en ondersteuning bij de verkoop van uw eigendom. 

Onze grootste troef is dat wij u alle zorgen uit handen nemen en u ontzorgen bij het volledige verkoopproces. Wij werken nauw met u samen en zorgen voor een transparante en open communicatie gedurende het gehele proces. 
Bij ons bent u verzekerd van een betrouwbare en professionele aanpak bij de verkoop van uw woning of appartement. 

Neem snel contact met onze lokale makelaars.

35 Properties

4 new
1 new

Portfolio of properties for sale of the agency

  • 12 houses
  • 4 businesses
  • 4 industries
  • 4 apartments
  • 1 garage

Address : Dorp West 13 b1 2070  Zwijndrecht

IPI n° : 510.381