About this agency

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

nl :

1. Wij maken een gratis en vrijblijvende waardebepaling van uw woning op basis van een gefundeerde analyse. Een doordachte waardebepaling is immers een must en tevens de basis voor een vlotte verkoop.

2. Bij de start van de verkoop van uw woning stellen wij een volledig dossier samen:
- professionele fotoreportage
- opmeting van u woning
- sterkte- - zwakte-analyse van uw woning
- aanvragen van alle attesten

3. Uw pand wordt te koop aangeboden in onze twee vitrines, op diverse sites (www.immo-optima.be, www.vlan.be, www.hebbes.be, www.logic-immo.be en www.immoweb.be) en verschijnt in diverse lokale en regionale bladen. Op deze manier garanderen wij U dat uw pand publicitair maximaal in de kijker wordt geplaatst.

4. Door onze jarenlange activiteit in deze regio hebben wij een uitgebreid klantenbestand opgebouwd zodat kandidaat-kopers uit deze database als eerste verwittigd worden indien uw woning voldoet aan de door hun vooropgestelde wensen en woonnoden.

5. Wij garanderen u verzorgde en individuele pandbezoeken. Onze ervaren verkopers maken tijd voor elk pandbezoek. Zij weten de pluspunten van uw woning uit te lichten en geven uw woning een meerwaarde door hun doordachte toelichtingen Vastgoed is voor elk van ons niet enkel een vak maar vooral een passie.

6. Maandelijks rapporteren en evalueren wij samen met U onze activiteiten voor de verkoop van uw woning.

7. Elk persoon van ons team beschikt over de nodige verkoopscapaciteiten en verkoopstraining om bij een onderhandeling het maximum uit uw woning te halen. Geïnteresseerde kandidaten dienen een schriftelijk bod uit te brengen waarbij U als onze opdrachtgever altijd het laatste woord heeft.

8. Wij stellen de verkoopsovereenkomst op en dit conform alle wettelijke bepalingen en in samenspraak met uw notaris.

9. Na de ondertekening van de verkoopsovereenkomst maken wij alles over aan


83 Properties

Including 3 new projects
8 new
2 new

Portfolio of properties for sale of the agency

  • 40 apartments
  • 24 houses
  • 6 garages
  • 5 lands
  • 4 businesses

Address : Marktstraat 5 1745  Opwijk

IPI n° : 503848

Website : www.immo-optima.be