About this agency

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

nl :

Maak kennis met Qvas, een team van ervaren vastgoedmakelaars gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van bestaande woningen en appartementen. Je kan tevens bij Qvas terecht voor de verkoop van nieuwbouwprojecten en projectgronden.

Qvas benadert de klanten die op zoek zijn naar een toegevoegde waarde in hun verkoop. Dit doel realiseren we door gebruik te maken van de allernieuwste technologieën en technieken, en dit in de hand van onze ervaren medewerkers.
Wij zijn voortdurend opzoek naar zaken die onze klanten het voordeel geven in de verkoop van hun woning.

Door een goede samenwerking met onze klanten bouwen we een lange termijn relatie op die gebaseerd is op resultaat, betrouwbaarheid en professionaliteit.

Onze regio situeert zich in Antwerpen maar de regio's West- en Oost-Vlaanderen en Brussel zijn niet vreemd voor ons. Door kost-effectief te werk te gaan kunnen we gezond groeien en zo onze doelstelling bereiken, de kwaliteitsreferentie zijn.

Ons kantoor is vlot bereikbaar en buiten de kantooruren staan wij eveneens paraat om al jouw vastgoedvragen te beantwoorden. Contacteer ons voor meer info over het aanbod en alle andere vragen.

[email protected]
03/369.50.70

Het Qvas team.
Address : Italiëlei 93 2000  Antwerpen

IPI n° : 504.773

Website : www.qvas.be