Back to the results

Vizit vastgoed

About this agency

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

fr :

VIZIT Vastgoed est spécialisé dans la vente et la location de maisons, d'appartements et de terrains et est actif dans la région de Dender, le Pajottenland et les Ardennes flamandes.

Grâce à notre approche professionnelle et à nos 15 ans d'expérience, nous accompagnons votre bien vers une vente ou une location réussie.

nl :

Wellkom bij VIZIT Vastgoed, hét immokantoor in Ninove opgericht door erkende vastgoedmakelaars Giel en Robin. Met meer dan 20 jaar ervaring in de sector en erkenning door het CIB en BIV, kan je bij ons rekenen op professionele en kwalitatieve service.

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van woningen, appartementen en gronden in de Denderstreek, het Pajottenland en de Vlaamse Ardennen. Of je nu een eigenaar bent die zijn pand wil verkopen of verhuren, of een kandidaat-koper of huurder bent, bij VIZIT ben je aan het juiste adres.

Als eigenaar kan je bij ons terecht voor een vrijblijvende en gratis waardebepaling van je pand. Zo krijg je meteen een realistische kijk op de waarde van je eigendom.

Bij VIZIT Vastgoed staan we garant voor een persoonlijke en professionele aanpak. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor al jouw vastgoedvragen en -wensen.

- Uitstekende VIZIbiliteit van uw pand
- Een aanpak op maat, geen enkel pand is hetzelfde
- Meer dan 20 jaar ervaring in het vak
- Efficiënte en vlotte opvolging en afhandeling
- Afspraak is afspraak, een woord is een woord
- Realistische prijszetting en waardebepaling
- Meer dan enkel vastgoedbemiddeling

34 Properties

12 new
1 new

Portfolio of properties for sale of the agency

  • 16 houses
  • 6 businesses
  • 5 apartments
  • 1 industry
  • 3 lands
  • 1 office

Address : Clément Behnplein 5 9400  Ninove

IPI n° : 505928