Verdant

* De 318000€ À 499000€

2 - 3 chambres 85 - 161 mètres carrés

Immoweb code : 11286093
Immoweb code : 11286093
*hors taxes

Aperçu

2 - 3 chambres
85 - 161 mètres carrés

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ontdek Verdant: exclusief wonen in Lier, waar de samenvloeiing van de Grote en Kleine Nete het decor vormt voor een leven in harmonie met de natuur. Op een steenworp van het historische centrum, biedt dit kleinschalige project met zijn zonnige tuinen en ruime terrassen een uniek uitzicht op water en groen, verweven met het bruisende stadsleven.

Verdant, op de hoek van Strijpensveld en Sionsplein, bestaat uit 16 hoogwaardig afgewerkte appartementen, verdeeld over 4 verdiepingen. Het project maakt gebruik van zonnepanelen en lucht/waterwarmtepompen, voor een duurzame en energiezuinige leefomgeving met een maximaal E-peil van 10.

Woon in het teken van natuurpracht met een directe verbinding tot het stadshart. De appartementen variëren van gezellige 1-slaapkamer tot een luxueus penthouse met 4 slaapkamers, elk ontworpen om optimaal van daglicht en uitzichten te genieten.

Verdant staat niet alleen voor uniek wonen aan de Nete, maar ook voor slim parkeren met toegewezen plaatsen in het nabijgelegen project Sion en een uitgekiende fietsenstalling. Omarm de balans tussen cultuur en natuur, tussen dynamisch stadsleven en rustgevend groen.

Laat je leiden door Antonissen Development Group, een dynamische speler op de woningmarkt, die garant staat voor persoonlijke begeleiding en maatadvies
Neem contact op voor meer info en beschikbaarheid!

Contacter