Over dit vastgoedkantoor

IMMO POINT HANNES is een kwaliteitsvol vastgoedkantoor met focus op de verkoop en verhuur van eigendommen, alsook de realisatie en de verkoop van nieuwbouwprojecten en verkoop op plan.
Om dit elke dag opnieuw in praktijk te brengen beschikken we over een hecht en multidisciplinair team. Ieders individuele vakkennis en vaardigheden, maar vooral de korte onderlinge communicatielijnen, laten ons toe u de service te bieden die u verdient. Samen met u vormen we dus de perfecte tandem.
Uw dromen omtrent vastgoed leg je niet in handen van de eerste de beste makelaar. Respect, vertrouwen en begrip zijn de onmisbare voorwaarden op succes. De voordelen van een samenwerking met Hannes Vastgoed zijn cijfermatig te onderbouwen, maar zelf hechten we meer belang aan onze basisprincipes:

Onze teamleden zijn 7 dagen op 7 voor u en uw kandidaat-kopers beschikbaar voor advies, administratieve ondersteuning of plaatsbezoeken.

PROFESSIONEEL
Uw pand wordt op een professionele manier in de markt gezet (ruim digitaal netwerk, database van kandidaten, professionele foto’s, aantrekkelijke pandfiche, …).
Wij wachten niet af maar gaan actief op zoek naar uw beste koper.

CORRECT en EERLIJK
IMMO POINR HANNES werkt correct tegenover de wetgever en eerlijk tegenover de klant. In onze contracten zijn we flexibel zonder de fairplay uit het oog te verliezen.
Het was reeds een genoegen om ons via deze weg even aan u te mogen presenteren.
Omdat we er van overtuigd zijn dat een persoonlijk contact het verschil maakt, willen wij ook hiervoor graag tijd voor u vrijmaken.
Tot binnenkort!

Adres : Mechelsesteenweg 204A 2500  Lier

BIV-nummer : 201180