Huis te koop

340000€

3 slaapkamers 195 vierkante meters

Immoweb code : 11232468
Immoweb code : 11232468

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
195 vierkante meters bewoonbare ruimte
173 vierkante meters grond

Omschrijving

Afgewerkte woning in de kijker !

In Klein-Sinaai (Stekene), gelegen t.h.v. de Merlanstraat, schrijf jij binnenkort mogelijks je eigen verhaal in ons nieuwbouwproject Madock.
Dit residentieel, autoluw en future proof project bestaande uit halfopen bebouwingen en tussenwoningen, is vlot bereikbaar doch rustig gelegen nabij talrijke natuurparken zoals o.a. de fondatie van Boudelo.

Elke cluster woningen in Madock is herkenbaar aan zijn eigen architecturale stijl.
De woningen in afwisselend moderne, pastorij- en begijnhofstijl vormen samen een speels geheel. Gelijkaardige materialen in de vorm van bleke gevelstenen en dito buitenschrijnwerk zorgen ervoor dat de architecturale accenten, die stijlbepalend zijn, daardoor extra tot hun recht komen.

Zoals alle woningen in dit project, heeft ook deze woning een open indeling met veel lichtinval, drie slaapkamers op de eerste verdieping, alsook een ruime zolderverdieping die met een vaste trap bereikbaar is, en desgewenst kan ingericht worden als hetzij hobby- of speelruimte, extra slaapkamers,...

De woningen worden future proof verwarmd d.m.v. geothermie.
In combinatie met het gebruik van kwaliteitsvolle en duurzame materialen betekent dit dus een gunstig E-peil en bijgevolg lage energiekosten.

Het project biedt een rustige thuishaven in het groene Klein-Sinaai, met een vlotte verbinding naar Gent en Antwerpen, maar waar het tegelijk heerlijk vertoeven is voor wandelaars, fietsers,...

De naam ‘Madock’ is trouwens een referentie naar het epos Van Den Vos Reyn…

Neem contact op