Back to the results

A. Verelst Development

About this property developer

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

nl :

Over A. Verelst Development

Amaury Verelst, ondernemer en gedelegeerd bestuurder van A. Verelst Development, staat al bijna 7 jaar aan het roer van dit ambitieuze bouw- en vastgoedbedrijf. Samen met zijn continu groeiend en hecht team zorgt hij ervoor dat exclusief wonen voor iedereen realiseerbaar is.

Uniek in de markt: all-in-prijs

Of het nu gaat om een appartement of een kleine woning, elk project wordt met de grootste zorg en veel ruimte voor flexibiliteit van A tot Z opgevolgd. Dat zorgt niet alleen voor een prachtig eindresultaat, maar vooral voor veel vertrouwen bij hun klanten.

Potentiële kopers krijgen bovendien altijd een all-in-prijs. En dat is uniek in de vastgoedmarkt. Zo komen ze niet voor onverwachte kosten te staan en wordt vertrouwen echt de kernwaarde van de samenwerking.

“Voor elk van onze klanten is de aankoop van een woning een grote investering en een levensbelangrijke beslissing. Ik zie het dan ook als onze taak om ervoor te zorgen dat zij zowel tijdens het bouwproces als erna voelen dat wij enkel voor topkwaliteit kiezen en elk project ter harte nemen”, licht Verelst toe.

“Huizen of appartementen bouwen is voor ons veel meer dan enkel de stenen op elkaar zetten. Wij bouwen een echte thuis en houden hierbij rekening met geluk, emotie, waarden, ecologie, ...die zorgt voor een jarenlange ‘levens’-kwaliteit” A. Verelst, zaakvoerderReturn on investment op mentaal en materieel vlak

En die kwaliteit beperkt zich niet enkel tot het gebruik van de nieuwste bouwtechnieken en high-end materiaal, A. Verelst Development kiest voor verregaande transparantie. Tijdens het bouwproces krijgen hun klanten op regelmatige tijdstippen een stand van zaken, ook wanneer er zaken bijgestuurd moeten worden – want dat gebeurt uiteraard in deze onvoorspelbare sector. “Zo bieden wij onze klanten return on investment op zowel mentaal als materieel vlak”, voegt Verelst nog toe.Gedurfde architecturale concepten, ook in Ibiza

196 Properties

Including 14 new projects

Portfolio of properties for sale of the agency

  • 155 apartments
  • 31 houses
  • 10 businesses

Address : Trekschurenstraat 245 3500  Hasselt

Website : www.av-development.be