Cookies zorgen ervoor dat onze diensten optimaal gebruikt kunnen worden. Wanneer je onze diensten gebruikt, aanvaard je automatisch het gebruik van cookies.

OK - Lees meer

RT Vastgoed  (56 actieve panden )
Laatste update : vandaag om  09:26

vastgoedmakelaar RT Vastgoed - 3800 Sint-Truiden - logo
 
   
Verkoop
 
Verhuur
   
  • Clockemstraat 19
    3800 -  Sint-Truiden


Informatie   van  RT Vastgoed

VERHUUR
De huurwetgeving wijzigt op regelmatige basis; de rechten en plichten van huurder en verhuurder worden complexer; een goed, juridisch sluitend, huurcontract is de basis van een goede verstandhouding tussen eigenaar en huurder. Wij zorgen voor een solvabele huurder, een correct huurcontract, een gedetailleerde plaatsbeschrijving, blokkering van de huurwaarborg conform de wetgeving, overdracht van de nutsvoorzieningen en indien u wenst maandelijkse opvolging van de huurbetalingen ! Ook kunnen we het EnergiePrestatieCertificaat voor u aanvragen. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie !

VERKOOP
U wenst een correcte, eerlijke schatting van uw onroerend goed ? Wij zorgen voor een objectieve waardebepaling en begeleiden u van A tot Z : na uw goedkeuring over de prijszetting vragen we de nodige informatie op betreffende uw onroerend goed zoals EnergiePrestatieCertificaat, keuring van de elektrische installatie, kadastrale stukken, Gemeentelijke inlichtingenfiche, etc., we maken de nodige reclame via verschillende kanalen opdat uw doelpubliek wordt bereikt, laten het pand bezichtigen, maken een verkoopovereenkomst op en vergezellen u tot bij de Notaris waar de verkoop gefinaliseerd wordt. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie !

SYNDIC
De Wetgeving op de Appartementsmedeëigendom en de verschillende Koninklijke Besluiten maken het steeds moeilijker om het syndicschap in eigen beheer te doen. Een professionele syndicus is op de hoogte van de respectievelijke reglementen van medeëigendom van elk gebouw en toetst die aan de meest recente wetgeving terzake. Praktijkervaring is hier een belangrijke sleutel. Als syndicus van 30 appartementsgebouwen kunnen wij het beheer van uw gebouw op een vakkundige manier uitvoeren ! Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie !

NIEUWBOUW
Een nieuwbouwproject starten en tot een goed einde brengen vereist de nodige deskundigheid; wij geven u vrijblijvend advies en staan graag in voor de verkoop !


 

Openingsuren


Maandag :  09:00 -  12:30   & 13:30 -  17:30  
Dinsdag :  09:00 -  12:30   & 13:30 -  17:30  
Woensdag :  13:30 -  17:30  
Donderdag :  09:00 -  12:30   & 13:30 -  17:30  
Vrijdag :  09:00 -  12:30   & 13:30 -  16:30  
Zaterdag :  09:00 -  12:00  

Het vastgoed aanbod van  RT Vastgoed

  Verkoop Verhuur
Huizen 19 1
Appartement 15 1
Gronden 15  
Commercieel 4  
Industrieel 1  

De 5 recentste aanbiedingen van RT Vastgoed
new
Nieuw sinds 15 dagen
update
Prijs gewijzigd in de laatste 15 dagen
Openbare verkoop