Cookies zorgen ervoor dat onze diensten optimaal gebruikt kunnen worden. Wanneer je onze diensten gebruikt, aanvaard je automatisch het gebruik van cookies.

OK - Lees meer

Wase Wooncentrale  (3 actieve panden )
Laatste update : 18/03/18

vastgoedmakelaar Wase Wooncentrale - 9100 Sint-Niklaas - logo
 
   
Verkoop
 
Verhuur
   
  • Collegestraat 28 bus 1
    9100 -  Sint-Niklaas


Informatie   van  Wase Wooncentrale

Reeds meer dan 24 jaar is het kantoor actief in de bemiddeling van vastgoedverkopen op lijfrente. Vele referenties van gelukkige klanten bewijzen dat Wase Wooncentrale een ideale partner is bij het vinden van solvabele kopers.
Let op: slechts een klein deel van ons aanbod kan u vinden op internet: vele klanten willen volledige discretie van de verkoop van hun woning. Dit is belangrijk, want zij blijven wonen en wensen niet dat de buren weten dat hun huis verkocht is op lijfrente.
Een zeer belangrijk doel van de verkopers bij lijfrente: een veilige en rustige oudere dag kunnen beleven in hun eigen huis. Wij staan daarvoor garant met onze 24-jarige ervaring in de specialiteit lijfrente. Een licentiaat in de Rechten geeft u professionele begeleiding van bij de start met een berekening van de te ontvangen rente tot en met het ondertekenen van de authentieke akte bij de notaris van uw keuze. Dit alles discreet en in vertrouwen


 

Het vastgoed aanbod van  Wase Wooncentrale

  Verkoop Verhuur
Appartement 2 1

De 3 recentste aanbiedingen van Wase Wooncentrale
new
Nieuw sinds 15 dagen
update
Prijs gewijzigd in de laatste 15 dagen
Openbare verkoop