Huis te koop

Richtprijs

3 slaapkamers 161 vierkante meters

Immoweb code : 10172993
Immoweb code : 10172993

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
161 vierkante meters bewoonbare ruimte
67 vierkante meters grond

Omschrijving

ERA TOPIMMO - VERKOCHT

Het agentschap ERA TOPIMMO heeft het genoegen u deze te renoveren woning in het centrum van Saint-Hubert voor te stellen. Dit gebouw bestaat uit een begane grond en 3 verdiepingen. De begane grond bestaat uit een woonkamer, een hal met de mogelijkheid om een onafhankelijk toilet te installeren. De eerste verdieping biedt plaats aan een woonkamer en een reeds geïnstalleerde inbouwkeuken. De tweede verdieping omvat een nachthal die leidt naar twee slaapkamers. Een slaapkamer en een te installeren badkamer completeren de derde verdieping. Op de bovenste verdieping is er een zolder die gebruikt kan worden als opslagruimte. Een buitenplaats completeert het pand.
Extra informatie: Nieuwe PVC ramen met dubbele beglazing en nieuwe inbouwkeuken geïnstalleerd. 
Beschikbare materialen om de renovatie af te maken: tegels, quick-step, isolatie, OSB voor de muren, deuren, plafondbetimmering, 2 toiletframes en enkele elektrische benodigdheden.
De in de advertentie getoonde 3D lay-out ideeën zijn niet contractueel.
Mogelijkheid om een tweede huis naast dit gebouw te kopen. Ideaal voor investeerders.
De prijzen beginnen bij 120.000 euro.
Verkoop onder het regime van registratierechten. De geadverteerde prijs is een basis voor onderhandeling, het is een niet-bindend bedrag en kan niet worden beschouwd als een aanbod van de verkoper. De verstrekte informatie is indicatief en niet contractueel. Bezoeken in aanwezigheid van TOPIMMO.

Neem contact op