Appartement te koop

259000€

1 slaapkamer 55 vierkante meters

Immoweb code : 10247661
Immoweb code : 10247661

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
55 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Assistentiewoning met parking en kelder

Residentie Asteria is gelegen in het project Elisa-park. Een prachtige locatie, rustig in het groen en toch alles bij de hand. Iedere assistentiewoning biedt een aangenaam wooncomfort en een zeer ruim leefterras. Elke bewoner kan er volledig zelfstandig wonen of gebruik maken van de vele voorziene diensten.Inbegrepen in de prijs ( nood oproepsysteem en branddetectie, gebruik en onderhoud gemeenschappelijke tuin, verzekering woning, organisatie van de aanvullende diensten) en basisdienstverlening (24/24u interventie in geval van nood, kleine herstellingen binnenshuis, medicatie bedeling op vraag, hulp bij sociale en administratieve formaliteiten, garantie organisatie crisis zorg en overbruggingszorg (met uitzondering van de reële kosten vandie zorg))
Deze assistentiewoning beschikt over een oppervlakte van 55m² met een terras van 19,2m². Er zijn ook een staanplaats + kelder op kelderniveau beschikbaar: € 25.000 (verplichte aankoop)
Bij aankoop van een assistentiewoning geniet u van een dubbel fiscaal voordeel : u betaalt slechts 12% BTW en u betaalt geen onroerende voorheffing.
Te bezoeken! 02/897.70.00

Neem contact op