Gebouw voor gemengd gebruik te koop

545000€

3 slaapkamers 367 vierkante meters

Immoweb code : 10395967
Immoweb code : 10395967

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
367 vierkante meters bewoonbare ruimte
482 vierkante meters grond

Omschrijving

Karaktervolle handelswoning met veel visibiliteit

Deze karaktervolle handelswoning met praktijkgedeelte of winkelruimte op een mooi hoekperceel van 482 m² met veel visibiliteit en met een nuttige oppervlakte van maar liefst 367 m² is uiterst commercieel gelegen, tussen Leuven en Brussel. Dit polyvalent eigendom omvat op het gelijkvloers een riante winkel-of kantoorruimte van maar liefst 100 m², een cosy living of ruime polyvalente ruimte van circa 45 m² en uitkijkend op de tuin, een ingericht keukentje, een bijkeuken of wasruimte, een hal en een gastentoilet. Op de eerste verdieping bevinden er zich 3 volwaardige slaapkamers, een nachthal, een overloop, een badkamer met ligbad en een tweede keuken met eetgedeelte. Tevens is er op deze verdieping nog een unieke, majestueuze en prachtige loftruimte met veel lichtinval en prachtig authentiek dakgebinte van 80 m².
Verder is deze woning voor gemengd gebruik voorzien van 2 functionele kelders met een totale oppervlakte van 40 m².
Bovendien beschikt dit hoekpand nog over een schitterende tuin met tuinhuis, veel privacy en last but not least een gezellige porch met vijverpartij. Deze handelswoning met woonst is uitermate geschikt voor vrije beroepen, handelaars, zelfstandigen alsook voor vastgoedinvesteerders.
Kortom, dit multifunctioneel en karaktervol eigendom met veel potentieel en visibiliteit, op een topligging, is zeker uw bezoek waard. Een absolute aanrader.

Neem contact op