Appartement te koop

650000€

3 slaapkamers 202 vierkante meters

Immoweb code : 10539441
Immoweb code : 10539441

Overzicht

3 slaapkamers
3 badkamers
202 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Exclusief duplex appartement

Dit ruime duplex appartement, gelegen op de gezellige markt van Wemmel, biedt u een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 200m². Bij het betreden van het appartement vindt u een ruime inkomhal met apart toilet en vestiaire, wat zorgt voor een aangenaam welkomstgevoel. De woonkamer biedt voldoende ruimte om te ontspannen en werken, met een aparte bureau ruimte voor het geval u vanuit huis werkt. De moderne, volledig uitgeruste keuken is perfect voor de enthousiaste koks onder ons en het aangrenzende Zuid-West georiënteerd terras is ideaal om te genieten van een kopje koffie in de ochtend of een glas wijn in de avond.
Op het bovenste verdiep bevindt zich de nachthal, die toegang geeft tot de master suite van maar liefst 35m² met een privatief terras. Deze kamer heeft een eigen badkamer met bad, douche en toilet, waardoor u kunt genieten van ultieme privacy. Er is ook een tweede slaapkamer met dressing, terras en badkamer, perfect voor gasten of kinderen. De derde slaapkamer heeft een eigen douchekamer en biedt u of uw gasten extra comfort.
Het appartement beschikt eveneens over twee dubbele gesloten gargeboxen met kelder die verplicht aan te kopen zijn.

Kortom, dit nog nooit bewoonde duplex appartement biedt u ruimte, comfort en privacy op een ideale locatie.

Voor meer informatie of een bezoek, neem contact op met Square Estate op 02 460 42 01 of [email protected] Voor meer informatie of een bezoek contacteer Square Estate op 02 460 42 01 of www

Neem contact op