Appartement te koop

229000€

2 slaapkamers 87 vierkante meters

Immoweb code : 10635614
Immoweb code : 10635614

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
87 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 15

Omschrijving

Instapklaar appartement met terras en parking

Dit appartement met een prachtig uitzicht over de skyline van Antwerpen is centraal gelegen op de 15de verdieping van het residentiele gebouw met lift "Regent III", op wandelafstand van winkels, openbaar vervoer en nabij invalswegen.
Het lichtrijke appartement omvat volgende indeling: Inkomhal; een ruime woonkamer (35m²) op parketvloer met directe toegang tot het zonnige terras dewelke een prachtig verzicht geeft over Antwerpen; ingerichte keuken; een nachthal met ingemaakte kasten en apart toilet ; een badkamer voorzien van een ligbad/douche en lavabomeubel en 2 slaapkamers op laminaatvloer (15 en 8 m²).
Het appartement is voorzien van rolluiken, dubbele beglazing en vernieuwde elektriciteit. en een gunstige energiescore. .

Tevens is een kelderberging en buitenstaanplaats, gelegen naast de inkom, mee inbegrepen. Een ondergrondse garage is optioneel is bij te kopen.

Dit verzorgde appartement in een mooie residentie is een aanrader voor wie op zoek is naar ruimte, comfort en een uniek uitzicht!

Neem contact op