Villa te koop

1195000€

5 slaapkamers 300 vierkante meters

Immoweb code : 10696227
Immoweb code : 10696227

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
300 vierkante meters bewoonbare ruimte
2373 vierkante meters grond

Omschrijving

Villa

Deze prachtige witte villa, gelegen op een perceel van 23a37, verwelkomt u met zijn stijlvolle uitstraling en verfijnde architectuur. Gelegen in het prestigieuze domein van Bouchout in Wemmel, biedt deze woning een unieke combinatie van luxe, comfort en een vredige omgeving.
Bij het betreden van de villa wordt u begroet door een ruime inkomhal met vestiaire die direct een gevoel van elegantie en gastvrijheid oproept. De grote, lichtrijke woonkamer en eetkamer, bieden een prachtig uitzicht en toegang to het mooie terras en de zuid georiënteerde tuin, dat perfect is om te ontspannen of te genieten van al fresco diners. Naast het terras ligt een verleidelijk zwembad, waar u op warme dagen heerlijk kunt verkoelen en ontspannen.
De ruime keuken is volledig uitgerust, waardoor het een ideale plek is voor culinaire hoogstandjes en gezellig samenzijn. Op het gelijkvloers bevindt zich ook een apart toilet, een wasplaats en een dubbele garage biedt voldoende parkeerruimte en opslagmogelijkheden.Op de bovenverdieping van de villa zijn er 5 slaapkamers, en twee badkamers elk met een eigen unieke charme en voldoende ruimte. De volledige woning is eveneens onderkelderd.
De villa profiteert van een uitstekende locatie in het domein en op korte afstand van alle voorzieningen.
Voor een bezoek, neem contact op met Square Estate op 02 460 42 01 of [email protected]
Voor meer informatie of een bezoek contacteer Square Estate op 02 460 42 01 of www.square-estate.be.

Neem contact op