Bungalow te koop

549000€

2 slaapkamers 130 vierkante meters

Immoweb code : 10733746
Immoweb code : 10733746

Overzicht

2 slaapkamers
130 vierkante meters bewoonbare ruimte
1872 vierkante meters grond

Omschrijving

Rustig gelegen open bebouwing met achterliggend perceel op

Deze gezellige bungalow, bouwjaar 1966, is zeer rustig, doch centraal gelegen, in het centrum van Weerde (Zemst), op wandelafstand van het station, school, kinderopvang, winkels, etc. De oprit van de E19 te Zemst bevindt zich eveneens vlakbij: van hier is men op slechts 10 minuutjes in Mechelen, 15 min in Brussel, en 20 min in Antwerpen. Een zeer gegeerde buurt en ideale locatie dus!

Het perceel geniet een ideale zuidoost gerichte ligging en dankzij de grote oppervlakte van 1000 m2 is uitbreiding mogelijk! Bovendien is dé grote troef hier vast en zeker het grote achterliggend perceel van 872 m2, ideaal voor diegenen die dieren nabij wensen te houden, of zij die genieten van een ruime tuin.

De woning zelf is aan een grondige renovatie toe, maar de constructie is zeker nog in goede staat. De indeling is als volgt: ruime inkomhal, lichtrijke open woonkamer, grote aparte keuken, 2 zeer ruime slaapkamers - waarvan 1 met ingemaakte kasten -, badkamer met toilet en douche en een berging. De grote raampartijen in elke ruimte zorgen ervoor dat de woning baadt in het natuurlijk licht. Naast de woning bevindt zich nog een carport en in de achtertuin tevens een bijgebouw waarvan recent het asbest verwijderd werd.
Deze woning op zeer groot perceel van niet minder dan 1872 m2, gelegen in een kindvriendelijke en veilige buurt in hartje Weerde, is werkelijk een unieke kans!

Wenst u meer informatie of komt u graag een kijkje nemen? Aarzel dan zeker niet om mij te contacteren.

Neem contact op