Appartement te koop

120000€ Oude prijs € 140.000

2 slaapkamers 65 vierkante meters

Immoweb code : 10762299
Immoweb code : 10762299

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
65 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Appartement

Ontdek een strategische vastgoedinvestering in het hart van de Benedenstad van Eupen. Dit appartement biedt meer dan alleen accommodatie - het belooft een dynamische levensstijl en een lucratieve kans. Ideaal gelegen in nauwe nabijheid van alle voorzieningen, combineert deze ruimte gemak, comfort en potentieel voor waardestijging.

Hoogtepunten:

Centrale Locatie: Dit appartement geniet van een uitstekende locatie in het centrum van de Benedenstad van Eupen. Toegang tot een verscheidenheid aan winkels, restaurants, diensten en entertainmentmogelijkheden ligt op slechts een steenworp afstand van uw deur, wat uw dagelijkse leven vereenvoudigt.

Lucratieve Investering: Gezien de toenemende vraag naar goed gelegen woningen, biedt dit appartement een aantrekkelijke investeringsmogelijkheid. De centrale ligging en aantrekkingskracht op potentiële bewoners of huurders maken het tot een waardevolle aanwinst voor uw vastgoedportefeuille.

Praktisch en Comfortabel: Het interieurontwerp van het appartement is gericht op het maximaliseren van het gebruik van elke ruimte. Elk detail is ontworpen om modern comfort en gezelligheid te garanderen die voldoen aan de behoeften van vandaag.

Stedelijke Levensstijl: Wonen in het hart van de Benedenstad biedt directe toegang tot een bruisend stadsleven. Geniet van uitjes, vrijetijdsactiviteiten en culturele evenementen zonder ver te hoeven reizen.

Gemakkelijke Toegang tot Vervoer: De nabijheid van openbaar v

Neem contact op