Huis te koop

280000€

3 slaapkamers 123 vierkante meters

Immoweb code : 10816694
Immoweb code : 10816694

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
123 vierkante meters bewoonbare ruimte
221 vierkante meters grond

Omschrijving

HOB woning te koop in een rustige straat in Merchtem

Prachtige kans! Te renoveren halfopen bebouwing met 3 slaapkamers, tuin en garage te koop.
Deze ruime woning verwelkomt je met een inkomhal die leidt naar de woonkamer met eetkamer van maar liefst 45m². De halfopen keuken biedt mogelijkheden voor jouw droomkeukenproject. Een handige garage met sectionale poort en een apart toilet bevinden zich op de begane grond.
Via de trap in de inkomhal kom je op de nachthal op de eerste verdieping. Hier bevinden zich 3 slaapkamers en de badkamer. Bovendien beschikt de woning over een zolder die tal van mogelijkheden biedt.
Een van de grootste troeven van deze woning is de prachtige zuidoost georiënteerde tuin. Geniet van zonnige dagen en gezellige avonden in je eigen groene oase. De binnenstaanplaats en twee buitenstaanplaatsen zorgen voor voldoende parkeergelegenheid voor jou en je gasten.
Deze woning heeft enorm potentieel en wacht op jouw persoonlijke touch om er een droomhuis van te maken. Gelegen in een rustige buurt, maar toch dichtbij alle voorzieningen, scholen en openbaar vervoer.
Mis deze kans niet en neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging op het nummer 02.460/42.01 of [email protected]
Voor meer informatie of een bezoek contacteer Square Estate op 02 460 42 01 of www.square-estate.be.

Neem contact op