Huis te koop

245000€

2 slaapkamers 93 vierkante meters

Immoweb code : 10832786
Immoweb code : 10832786

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
93 vierkante meters bewoonbare ruimte
129 vierkante meters grond

Omschrijving

Hoekwoning met 2 slpks en garage

Deze hoekwoning is uiterst centraal gelegen, op wandelafstand van het Provinciaal domein, op fietsafstand van het station, op een zucht van het historisch centrum van Leuven en vlakbij alle belangrijke verbindingswegen en het openbaar vervoer.
Deze brede woning met een grondoppervlakte van 129 m² met een bruikbare vloeroppervlakte van 93 m² en een gevelbreedte van maar liefst 6 m omvat op het gelijkvloers een inkomhal, een gastentoilet, een lichtrijke living met aansluitend de keuken. De eerste verdieping beschikt over een nachthal, een badkamer met ligbad en 2 volwaardige slaapkamers waarvan één doorloopkamer. Een vaste trap brengt ons naar de zolderruimte die eenvoudig omgevormd kan worden tot een extra kamer.Verder beschikt deze wonin nog over een functionele kelder. Bovendien is er achteraan nog een ruime garage aanwezig.
Mits een aantal verbouwingswerken uit te voeren kan dit huis eenvoudig veranderd worden in een gezellige, hedendaagse thuis!
Tevens is deze hoekwoning uitermate geschikt voor starters of voor vastgoedinvesteerders.
Kortom, deze brede hoekwoning met veel potentieel, vlakbij het Provinciaal domein en op een zucht van het historisch centrum van Leuven is zeker een bezoek waard. Voor snelle beslissers.

Neem contact op