Appartement te koop

295000€

3 slaapkamers 125 vierkante meters

Immoweb code : 10885077
Immoweb code : 10885077

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
125 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Appartement 3 k + bureau + evt. parking

Ruim en goed onderhouden appartement met 3 kamers en een bureau, gelegen in een klein gebouw met lift in de Dikkebeuklaan te Laken. Met een oppervlakte van 125m² is dit appartement ideaal voor gezinnen.
Bij het betreden van het appartement wordt u verwelkomd door een inkomhal, de woonkamer is lichtrijk en biedt voldoende ruimte om te ontspannen en te entertainen. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht en bieden uitzicht op de omgeving. Naast de woonkamer bevindt zich een aparte ruimte die ideaal is als bureau. Via de hal komt u ook in de gerenoveerde keuken en het apart toilet.
De nachthal met ingebouwde kasten leidt naar de drie mooie kamers. Een badkamer met een ligbad en wastafel vervolledigt het appartement. Voor extra opslagruimte is er een kelder beschikbaar.
Mogelijkheid tot het aankopen van een parking in het gebouw waardoor parkeerproblemen tot het verleden behoren.
Dit appartement is gunstig gelegen in Laken, met goede verbindingen naar het stadscentrum en de nabijgelegen voorzieningen. In de omgeving vindt u winkels, restaurants, parken en scholen, waardoor het een ideale locatie is voor gezinnen en professionals.
Maandelijkse lasten: 130 euro, zonder water en verwarming. Inclusief water en verwarming zijn de lasten geschat op 260 euro.

Contacteer ons vandaag voor een bezoek: 02/460.42.01!
Voor meer informatie of een bezoek contacteer Square Estate op 02 460 42 01 of www.square-estate.be.

Neem contact op