Appartement te koop

289000€

1 slaapkamer 60 vierkante meters

Immoweb code : 10912922
Immoweb code : 10912922

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
60 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Knap afgewerkte serviceflat op idyllische locatie

Prachtig ingerichte serviceflat, gelegen in mooie residentie op de rand Sint-Andries/Varsenare. Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping en beschikt over een zonnig terras. Het voldoet aan alle huidige normen en is praktisch ingericht, ook voor rolstoelgebruikers. Het appartement bestaat uit een lichtrijke en open leefruimte met zicht op de binnentuin, een moderne open keuken met A-merk toestellen, een ruime badkamer met inloopdouche, een berging en een ruime slaapkamer met eiken parket en met toegang tot het terras. Ook is er een extra kelderberging bij inbegrepen.

Het appartement beschikt over aparte tellers,collectieve verwarming, een volledig geautomatiseerd ventilatiesysteem en de nodige domotica voor assistentie. Er is een eigen wasruimte en een gemeenschappelijke wasruimte aanwezig. De services en diensten worden beheerd door Senior Homes, een organisatie met een uitstekende reputatie. Als bewoner kun je hier zelfstandig wonen zonder dat er ingeboet moet worden aan privacy en comfort. Bovendien biedt de residentie een uitgebreid aanbod aan infrastructuur.

Momenteel is het appartement verhuurd aan een dagprijs van 27,5 € (ongeveer 825 € per maand, bruto rendement 3,36 %). Fiscaal gezien is het ook interessant, want als eigenaar/investeerder geniet je van een vrijstelling op de onroerende voorheffing.

Neem contact op