Huis te koop

4 slaapkamers 103 vierkante meters

Immoweb code : 10938979
Immoweb code : 10938979

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
103 vierkante meters bewoonbare ruimte
1600 vierkante meters grond

Omschrijving

Mooie villa

Mooie villa op een terrein van 1600 m² ligt aan de ingang van het dorp Frahan-sur-Semois, deelgemeente van Bouillon.
Dit geklasseerde Ardense dorp, in het Nationaal Park van de Semoisvallei, was ooit beroemd om zijn tabaksplantages en droogschuren, die nog steeds te zien zijn in het midden van een lus van de Semois, omgeven door beboste bergkammen. Gezien vanaf het balkon van Rochehaut is het een van de beroemdste panorama's van België.
De woning bestaat uit een inkomhal, grote living 32 m² met toegang tot terras 8.50 m², half ingerichte keuken 12.50 m², slaapkamer 9 m² mogelijkheid tot inrichten als bureel, binnenhal 5 m² met toegang tot de benedenverdieping en wc.
De verdieping heeft een nachthal 11 m² met wc, 3 slaapkamers 12.50 - 13 en 16 m² met wastafels en badkamer 6 m².
Onder het dak grote inrichtbare zolder 67 m².
Op de hoogte van de koer, garage 23 m², kelder/stookplaats 19 m² en gang 5.50 m².
Woning van eerste eigenaars, gebouwd in betonblokken op de 3 bovenverdiepingen en met natuursteen voor het laagste niveau, dak in natuurlijke leien, ramen hout enkele beglazing met luiken, centrale verwarming met gas, ingebouwde haard in de living, elektrische waterverwarmer, elektriciteit met dag- en nachtteller moet aangepst worden aan de huidige regels.
Deze aangename woning , aan de rand van het bos, geniet, door de ligging van een onneembaar zicht op de Semois en de omliggende bossen.

Neem contact op