Appartement te koop

220000€

2 slaapkamers 87 vierkante meters

Immoweb code : 10941767
Immoweb code : 10941767

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
87 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Gunstig gelegen 2 slaapkamer appartement met terras

Deze appartementen liggen dicht bij de “De vallei van de Serskampse Beek” en genieten dus van dit prachtige beschermd natuurgebied in de omgeving. Toch heeft u nog steeds een vlotte verbinding naar het centrum van Wetteren en andere invalswegen.

Het appartement heeft volgende indeling: Via een centrale inkomhal heeft u toegang tot een aangename en lichtrijke leefruimte, gevolgd door een praktische ingerichte keuken die voorzien is van alle toestellen. Ook kan u via de centrale inkomhal naar de badkamer die voorzien is van douche, toilet en badkamermeubel. Achtergelegen vinden we 2 ruime slaapkamers.

Dit appartement werd recent vernieuwd en dit is duidelijk te merken in de afwerking. Op vandaag is dit appartement verhuurd aan 776 euro/maand, waardoor het ook qua investering een absolute topper is. Meerdere appartementen aankopen is mogelijk.
Er is de mogelijkheid voor een garage (18m²) apart aan te kopen voor €15.000

CV op gas met condenserende ketel, hoogrendementsbeglazing
EPC: 192kWh/m²jaar – label B

Bent u op zoek naar een gezellig appartement op een mooie locatie? Voor meer info of een bezoek contacteer Immo Zone op 09.231.75.92 of per mail op [email protected]

Neem contact op