Benedenverdieping te koop

299000€

1 slaapkamer 72 vierkante meters

Immoweb code : 10976268
Immoweb code : 10976268

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
72 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0
Virtueel bezoek

Omschrijving

Recent gelijkvloersappt (2015) met 1 slaapkamer en mooie tui

Ontdek de perfecte combinatie van comfort en rust in dit recente (bouwjaar 2015) 1-slaapkamer appartement, ideaal gelegen op het gelijkvloers van een sfeervol complex in een doodlopende wijk. Met een eigentijdse uitstraling en doordachte indeling biedt dit appartement een warme thuisbasis. Grote troef is de ruime en leuke tuin met tuinhuis.
Er is mogelijkheid tot het aankopen van een ondergrondse staanplaats aan €17.500,00.

Kenmerken:
Ligging: Geniet van de voordelen van privacy en sereniteit in een doodlopende wijk. Toch ben je slechts een steenworp verwijderd van essentiële voorzieningen, scholen, openbaar vervoer en winkels.
Gelijkvloers gemak: Geen gedoe met trappen! Dit appartement op het gelijkvloers biedt gemakkelijk gang en is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een praktische en toegankelijke woonruimte.
Ruime slaapkamer: De goed verlichte slaapkamer biedt voldoende ruimte voor rust. Een groot raam laat natuurlijk licht binnenstromen en creëert een aangename sfeer.
Open Keuken en woonkamer: De open plattegrond zorgt voor een naadloze overgang tussen de keuken en de woonkamer, waardoor een uitnodigende ruimte ontstaat voor gezelligheid.
Privé buitenruimte: Ontspan buitenshuis op je eigen privéterras en tuin, ideaal voor ochtendkoffie, avondaperitieven of gewoon om van de frisse lucht te genieten.

Vaste kosten bedragen €125,00/maand (syndicus, blokpolis, kuisen v/d gangen, onderhoud lift, elektriciteit gem. delen en spaarreserve).

Neem contact op