Villa te koop

918000€

3 slaapkamers 250 vierkante meters

Immoweb code : 11029605
Immoweb code : 11029605

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
250 vierkante meters bewoonbare ruimte
1000 vierkante meters grond

Omschrijving

Villa te koop Brasschaat

Prachtige originele villa met recente en stijlvolle aanbouw en verwarmd zwembad.

Een unieke kans om eigenaar te worden van deze prachtige villa, gelegen vlakbij het centrum van Brasschaat. Gebouwd tussen 1919 en 1930, met een recente aanbouw uit 2010 die naadloos past bij de klassieke architectuur van de oorspronkelijke bouwstijl. Deze uitzonderlijke villa is doordrenkt van geschiedenis en biedt het beste van zowel het verleden als het heden.

Indeling van het gelijkvloers: entree met vestiaire en gastentoilet, apart huisbureeltje, gezellige zithoek met mooie houtgestookte cassettehaard, prachtige en moderne keuken met mooie leefruimte, toegang naar de tuin.

Indeling van de verdieping: overloop met ruime ouderslaapkamer met een eigen dressing en badkamer, tweede en derde ruime slaapkamer met tweede badkamer.

Opmerkingen: tuinberging palende aan de woning, verder is de recente aanbouw uit 2010 voorzien van moderne gemakken en hoogwaardige afwerkingen. Geniet van ruime lichte kamers en een eigentijdse keuken met alle gewenste voorzieningen. Apart in de tuin staat nog de technische ruimte van het zwembad.

Neem contact op