Huis te koop

625000€

3 slaapkamers 230 vierkante meters

Immoweb code : 11036569
Immoweb code : 11036569

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
230 vierkante meters bewoonbare ruimte
559 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Huis ***optie***

Bij het betreden van deze ruime woning word je verwelkomd door een lichtrijke inkomhal met vestiaire en een handig gastentoilet. De leefruimte straalt warmte uit, voorzien van een gezellige eetplaats, een sfeervolle gashaard en een hoogwaardige Sonos-geluidsinstallatie, ideaal voor ontspannende momenten of gezellige bijeenkomsten.
De open keuken, met aansluitend de ruime berging, is een waar paradijs voor kookliefhebbers, uitgerust met topapparatuur zoals een stoomoven, oven, combioven (Miele), vaatwasser, dubbele spoelbak, inductiekookplaat en een moderne Novy dampkap.
Een aangename bureauruimte met ingebouwde kasten maakt het mogelijk om in alle rust te werken of studeren. De fraaie tuin is toegankelijk vanuit zowel de leefruimte als de berging, waardoor binnen en buiten naadloos in elkaar overlopen.

Op de bovenverdieping tref je drie ruime slaapkamers aan, allen voorzien van handige rolluiken voor een optimale nachtrust. De masterbedroom pronkt met een eigen dressing. De ruime badkamer is uitgerust met een toilet, douche, bad en een badkamermeubel met dubbele wastafel.
De woning heeft twee regenwaterputten en een laadpaal aan de oprit. De verwarming op gas en het EPC-label B dragen bij aan de duurzame kenmerken van deze woning.
Gelegen in een kindvriendelijke doodlopende straat, biedt deze woning niet alleen comfort en stijl, maar ook een veilige omgeving voor gezinnen.

Mis deze opportuniteit niet!!

Boek nu uw bezoek via 078/ 48 47 00 of

Neem contact op