Villa te koop

995000€

3 slaapkamers 357 vierkante meters

Immoweb code : 11060086
Immoweb code : 11060086

Overzicht

3 slaapkamers
3 badkamers
357 vierkante meters bewoonbare ruimte
1451 vierkante meters grond

Omschrijving

Imposante villa op gunstige ligging

Fantastisch wonen in deze villa, zich situerend op een perceel van 1451 m² nabij alle voorzieningen en de nabijheid van op- en afritten van de R4, E17 en E40.

Men betreedt de villa via een lichtrijke inkomhal met gastentoilet en treft meteen een lichtrijke bureau. Verder komt men in de luxe leefkeuken die hyper uitgerust is van kwalitatieve toestellen. Aanpalend vinden we een rustgevende woonkamer met indrukwekkende raampartijen waardoor je optimaal geniet van de weelderige tuin en de vele lichtinval. Verder vinden we op het gelijkvloers nog een badkamer/ wasplaats met inloopdouche, toilet en lavabo.

Op de eerste verdieping vinden we 3 luxe slaapkamers met ingebouwde kasten waarvan 2 met en-suite badkamer en dressing. Op de tweede verdieping treffen we een ruime zolder die te bereiken is via een vaste trap.
Buiten vinden we een zeer ruime garage met een dubbele poort. Aansluitend is een gezellig overdekt terras met houtkachel, sauna, buitendouche en lounge. Tot slot beschikt deze woning ook nog over een zeer ruime kelder.

Er werd overal gekozen voor hoogwaardige materialen en alles werd afgewerkt met oog voor detail. Deze woning is dus voorzien van alle hedendaagse luxe en comfort!

Cv op gas
KEI conform
Asbestveilig
EPC: 199 kWh/m²jaar – Label B
Zonnepanelen goed voor 7360 wattpiek
Bewoonbare oppervlakte: 357 m²

Kom wegdromen in deze buitengewone villa en vraag nu uw bezoek aan! U kan ons steeds bereiken via 0470 211 48

Neem contact op