Appartement te koop

350000€

2 slaapkamers 140 vierkante meters

Immoweb code : 11065228
Immoweb code : 11065228

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
140 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

2 slaapkamer appartement met kelder en garagebox in centru

Kwalitatief en ruim appartement (+-140m²) met 2 slaapkamers gelegen in het centrum van Halle, op wandelafstand van tal van winkels, openbaar vervoer, scholen en vlakbij belangrijke invalswegen.

Het appartement bevindt zich op de derde verdieping van een kleine residentie, bereikbaar met zowel de lift als trap.
De indeling is als volgt:
inkomhal met apart toilet en vestiaire, een lichtrijke leefruimte voorzien van een terras dat uitgeeft op de rustige binnenkoer met prachtig uitzicht over de stad Halle. Via de leefruimte heeft men toegang tot de aparte en volledig uitgeruste keuken met doorgang naar balkon en buitenberging. Verder beschikt het appartement over een nachthal met berging/wasplaats en een eerste badkamer voorzien van douche en lavabo. Het appartement heeft twee grote slaapkamers waarvan één met ensuite badkamer voorzien van ligbad, dubbele lavabo en toilet. Er werd ook bijverwarming voorzien doormiddel van een airco unit (koelen/verwarmen) in de woonkamer om de ideale temperatuur te behouden.

Bij de aankoop van het appartement behoort eveneens een ruime, gesloten garagebox, met plaats voor het parkeren van 2 wagens en tot slot nog een privatieve kelder.

Dit goed onderhouden appartement en zijn zeer gunstige ligging zorgen eveneens voor een interessant investeringsrendement.

Bel voor meer informatie 02 356 00 00

De gegeven informatie en opgegeven oppervlaktes zijn louter indicatief en houden geen enkele juridische verbintenis in.

Neem contact op