Huis te koop

549000€

7 slaapkamers 326 vierkante meters

Immoweb code : 11074922
Immoweb code : 11074922

Overzicht

7 slaapkamers
3 badkamers
326 vierkante meters bewoonbare ruimte
566 vierkante meters grond

Omschrijving

Huis

Investeer in deze deels gerenoveerde opbrengsteigendom in een rustige, landelijke omgeving. Perfect gelegen aan het einde van een doodlopende straat, omvat het pand een woning, een appartement en een dubbele garagebox. Geniet van een vlotte bereikbaarheid naar belangrijke invalswegen (Bertem, Leuven, Sterrebeek & Kortenberg.

Indeling van de woning: inkomhal, volledig uitgeruste keuken met eethoek, een ruime en lichtrijke leefruimte, een slaapkamer, een badkamer met bad, douche en wastafel, en aangrenzende dressing. Aan de achterzijde van de woning vind je een veranda met toilet en ruimte voor wasmachine/droogkast.
Op de verdieping: 4 slaapkamers, een douchekamer en een apart toilet. Het zolderluik in de nachthal biedt toegang totde zolder.
Ruime kelder voorzien van technische faciliteiten en bovengrondse stookolietank.

Indeling van het appartement: inkomhal, garage met wasruimte en aparte berging.
Op de verdieping: leefruimte met open keuken, 2 slaapkamers, een apart toilet, een douchekamer en een kleine bergkast.

De dubbele garagebox is opgesplitst in een groot gedeelte voor 2 wagens met aparte berging, en een gedeelte voor 1 wagen. Ideaal als atelier, voor autoliefhebbers of zelfstandige aannemers.

Dit pand is onderhevig aan de renovatie verplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd. Er loopt een erfdienstbaarheid van de rioleringsbuis over naburige percelen.

Contacteer A Property & Pelsmaekers via 078 48 47 00 of inf

Neem contact op