Huis te koop

2395000€

4 slaapkamers 254 vierkante meters

Immoweb code : 11080992
Immoweb code : 11080992

Overzicht

4 slaapkamers
3 badkamers
254 vierkante meters bewoonbare ruimte
796 vierkante meters grond

Omschrijving

Magnifieke villa met 4 slaapkamers en zuidgerichte tuin met

Luxueus afgewerkte en tevens zuidgerichte villa rustig gelegen te Wilgendreef op fiets-afstand van Knokke-Heist.
indeling: Inkom met gastentoilet, zithoek met gashaard, zeer ruime keuken met toestellen van Miele (steamer onder hoge druk, wijfrigo, oven,...), eetplaats met veel lichtinval en van waaruit u geniet van het zicht op een mooi aangelegde tuin die u voorziet van privacy alsook een overloop zwembad.
Eerste slaapkamer beneden met aanpalende douchekamer (combi hammam - douche). deze douchekamer is ook via buiten bereikbaar voor het zwembad.
boven : slaapkamer 2 voorzien van ingemaakte kasten, slaapkamer 3 ook voorzien van ingemaakte kasten, douchekamer voor deze 2 slaapkamers, master met aanpalende bergruimte en douchekamer.

Garage waar ook een oplaadsysteem voor elektrische wagens is, een tweede oplaadpunt bevindt zich buiten. Bergruimte buiten (ook met praktische sectionaalpoort) voorzien van alle moderne technieken.

Deze woning is zeer smaakvol en hoogwaardig afgewerkt (natuurstenen vloer in pietra bicci, vloerverwarming airco, alle muren beneden zijn in mineraal techniek zonder plinten, alarm binnen en buiten, prachtige buitenverlichting en tuin tot in detail afgewerkt).

Neem contact op