Appartement te koop

299000€

2 slaapkamers 94 vierkante meters

Immoweb code : 11094660
Immoweb code : 11094660

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
94 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 5

Omschrijving

In de gewilde wijk Louis Bertrand, dichtbij Josaphat park, ontdek dit prachtige appartement van 94m² (volgens PEB), licht en volledig gerenoveerd. Gelegen op de 5e en laatste verdieping, biedt dit appartement een mooi uitzicht op het Houffalizeplein.

De binnenruimte bestaat uit een grote inkomhal met vestiaire, een apart toilet met wasbak, evenals een ruime woon/eetkamer. De keuken is prachtig uitgerust, inclusief een aangename ontbijthoek. Het appartement heeft twee slaapkamers, waarvan één met directe toegang tot een rustig achterterras, en een moderne douchekamer met wasruimte.


Extra kenmerken omvatten een handige kelder in de onderbouw, een conforme elektrische installatie, dubbel glas ramen uit 2014 en een collectieve gasboiler geplaatst in 2009. De badkamer en keuken zijn gerenoveerd in 2022. De liften van het gebouw voldoen ook aan de huidige normen.

De wijk is ideaal gelegen met grote supermarkten in de buurt, evenals het onlangs gerenoveerde Neptunium zwembad en diverse openbaar vervoersmogelijkheden.

Voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen, neem contact met ons op via 0485403051 of maak online een afspraak via deze link: https://calendly.com/mahssa-immo/visite-houffalize-24
***Beschrijving met indicatieve en informatieve waarde en niet contractueel***

Neem contact op