Penthouse te koop

865000€

2 slaapkamers 198 vierkante meters

Immoweb code : 11106104
Immoweb code : 11106104

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
198 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Penthouse met terras

Leven in een exclusieve en hoogwaardige penthouse met stijl en eigentijds comfort in Kristus Koning? Dan bieden wij precies wat u wenst. De hoogwaardige afwerking, schitterende terrassen, de ligging vlakbij Brugge centrum en het water, zijn hier een absolute troef. Het appartement is met de grootste aandacht voor detail afgewerkt, met nadruk op natuurlijke lichtinval en esthetiek.
Indeling: Inkom met een vestiaire, lumineuze leefruimte voorzien van eetplaats, een zithoek met gashaard en bureau met bibliotheek. Aansluitend hebben we een hypergeïnstalleerde keuken voorzien van hoogwaardige inbouwtoestellen en een ziteiland. Tevens is er ook nog een bijkeuken/wasruimte.
1ste verdieping: 2 volwaardige slaapkamers met ensuite badkamer
Het grote pluspunt aan deze residentie is de aanwezigheid van een prachtig aangelegde gemeenschappelijke binnentuin met een petanquebaan en een gemeenschappelijk binnenzwembad. Optioneel kan men een garagebox met automatische poort en een ruime aangrenzende berging met directe toegang via de lift aan te kopen voor € 50.000, evenals een naastgelegen garagebox met automatische poort voor € 40.000.
Extra’s:
- Verwarming/koeling wordt geregeld via een warmtepomp/airconditioning (Daikin)
- Domotica systeem
- Surround systeem
- Rolstoeltoegankelijk
- Gemeenschappelijke binnentuin
- Verwarmd binnenzwembad

Neem contact op