Appartement te koop

289000€

2 slaapkamers 99 vierkante meters

Immoweb code : 11117025
Immoweb code : 11117025

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
99 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

IN OPTIE Op toplocatie aan Zuid gelegen solide 2slpk apparte

We vinden dit te renoveren appartement terug op de eerste verdieping met een mooi open zicht over de Amerikalei. Het appartement verkeert structureel in perfecte staat en kan dus eenvoudig omgetoverd worden tot een pareltje. De grote leefruimte met naastgelegen ruime keuken (eventueel open te maken tot 1 ruimte van 48 m²) krijgen zeer veel licht binnen. U kan hier de ideale mix maken van nieuwe en authentieke elementen (knappe blokjesparket in leefruimte, dambordpatroon in de inkomhal, ...). Het werkkapitaal bedraagt 457 euro per maand inclusief verwarming, water, vuilnis,... . Dak appartementen reeds geïsoleerd.

Indeling:
Via trap of lift bereiken we de ruime inkomhal van het appartement op originele tegels in dambordpatroon. Naa vestiaire is er ook nog een grote ingemaakte 3 delige kast. Aan de voorzijde vinden we een zeer ruime leefruimte op blokjesparket die baadt in het licht dankzij een groot raam. Aangrenzend is er een keuken die voldoende ruim is om een tafel bij te plaatsen. De keuken is te hernieuwen en heeft nog een handige bergkast. Via de hal bereiken we een eerste toilet met handenwasser. Vervolgens vinden we een douchekamer thans ingericht als kleine bibliotheek. Daarnaast is de badkamer voorzien welke beschikt over bad, dubbele lavabo, toilet en bidet.

Aan de achterzijde vinden we 2 volwaardige slaapkamers waarvan één voorzien is van een schuifraam met toegang tot het terras met, net als aan de voorzijde, mooi open zicht. Kelderberging aanwezi

Neem contact op