Manoir te koop

2750000€

4 slaapkamers 580 vierkante meters

Immoweb code : 11118843
Immoweb code : 11118843

Overzicht

4 slaapkamers
3 badkamers
580 vierkante meters bewoonbare ruimte
5630 vierkante meters grond

Omschrijving

Gerenoveerde cottage-villa + bouwgrond

Gelegen op een prachtig perceel van 5.630 m² in een doodlopende straat, binnen een residentieel kader, presenteren we u dit landhuis met bijhuis in cottage-stijl. De woning kent haar oorsprong in het jaar 1906 en werd omstreeks 2015 volledig gerenoveerd. De hoge afwerkingsgraad blijkt uit o.a. het gebruik van marmermozaïek, een glas-in-lood lichtkoepel, fineo glas binnen Afrormosia schrijnwerk (equivalent driedubbele beglazing), koperen schakelaars…

Het perceel bestaat uit twee loten – 4.093 m² en een extra bouwgrond van 1.537 m². De tuin wordt gekenmerkt door volwassen beplantingen, een aantal merkwaardige bomen en verscheidene terrassen. Privacy primeert hier heel erg duidelijk.

De bewoonbare oppervlakte van 580 m² (incl. bijhuis) is als volgt ingedeeld:

0: ruime inkomhal/ontvangstruime, woonkamer met openhaard, eetkamer, volledig uitgeruste keuken met op maat gemaakt La Cornue fornuis en bijkeuken, wasberging, bureel en gastentoilet.

Tussenverdieping: slaapkamer met badkamer voorzien van ligbad en toegang tot een zolderverdieping.

+1: zithoek met bibliotheek, twee ruime slaapkamers en een badkamer voorzien van dubbele wastafel, bad, douche en toilet.

-1: wijnkelder, technische ruime en kruipkelder.

Het bijhuis is voorzien van een dubbele garage, een appartement met woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer en toilet. Verder omvat het bijhuis nog een ruim binnenzwembad met twee doucheruimtes en een toilet.

Kortom een prachtig gerenoveerde woning op een toplocatie, w

Neem contact op