Appartement te koop

490000€

3 slaapkamers 120 vierkante meters

Immoweb code : 11124049
Immoweb code : 11124049

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
120 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Appartement

Ontdek dit prachtige 3-slaapkamerappartement in een recent gerenoveerd gebouw, met een bewoonbare oppervlakte van 125m².
Betreed een oase van comfort met drie mooie slaapkamers, waardoor dit appartement ideaal is voor gezinsleven of voor wie op zoek is naar extra ruimte. De twee goed ingerichte badkamers en twee toiletten bieden ultiem gemak en privacy voor alle bewoners.
De woonkamer straalt ruimte en licht uit, met een open en modern ontworpen kookeiland dat het middelpunt vormt van het geheel. De perfecte plek voor gezellige familiemomenten en entertainment. Geniet van de zonnige dagen op het aangename, zuidelijk georiënteerde terras van 7m², een ideale buitenruimte om te ontspannen.
Praktisch gemak wordt verder benadrukt door een aparte wasplaats en de luxe van een ondergrondse gesloten garage, wat een zeldzame en gewaardeerde toevoeging is in stedelijke gebieden.
Dit appartement biedt niet alleen een moderne en stijlvolle woonruimte, maar bevindt zich ook op een gunstige locatie, dicht bij voorzieningen, openbaar vervoer en recreatiemogelijkheden. Mis deze kans niet en neem contact op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen. Een unieke kans op comfortabel en eigentijds wonen wacht op jou.

Voor meer informatie of een bezoek, neem contact op met Square Estate op het nummer 02 460 42 01 of [email protected]

Voor meer informatie of een bezoek contacteer Square Estate op 02 460 42 01 of www.square-estate.be.

Neem contact op