Huis te koop

639000€

4 slaapkamers 234 vierkante meters

Immoweb code : 11129353
Immoweb code : 11129353

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
234 vierkante meters bewoonbare ruimte
580 vierkante meters grond

Omschrijving

Halfopen energiezuinige nieuwbouwwoning E-peil 40.

Ruime, zeer gunstig gelegen halfopen nieuwbouwwoning met 4 slaapkamers en 2 badkamers.
Deze ideale gezinswoning bevindt zich in de aangenaam rustige wijk "Bethanie", centraal gelegen tussen centra Maria Ter Heide en Brasschaat.
Ingedeeld als volgt: Inkomhal met toilet en ruimte voor vestiairekasten. Zeer ruime leefruimte met volledig uitgeruste open keuken (vaatwasser, combi oven, inductiefornuis, keukeneiland en aanrecht met composietstenen blad , ... ) Via een schuifraam komen we in de zuid gerichte tuin, voorzien van aangelegd terras. Naast de keuken is er een ruime berging / technische ruimte met o.a. het ventilatiesysteem (Type D) en aansluitingen voor wasmachine/ droogkast. Op de eerste verdieping bevinden er zich 2 ruime slaapkamers, 2 badkamers en een apart toilet. De master bedroom heeft toegang tot eigen badkamer, voorzien van zowel inloopdouche als ligbad. Op de tweede verdieping bevinden er zich nog 2 verrassend ruime slaapkamers.
Deze woning wordt schilderklaar opgeleverd, eventuele schilderwerken kunnen naar voorkeur van de koper (mits meerprijs) uitgevoerd worden.
In de tuin bevindt er zich een gemeenschappelijke carport met 3 autostaanplaatsen, hiervan, is er 1 staanplaats inbegrepen in de woning. Vooraansluiting laadpaal werd reeds voorzien.
BIJZONDER: deze woning wordt verkocht onder registratierechten, 3% mogelijk!
voor meer info / bezoek : 03/225 50 00 / [email protected]

Neem contact op