Appartement te koop

280000€

2 slaapkamers 97 vierkante meters

Immoweb code : 11131430
Immoweb code : 11131430

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
97 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 4

Omschrijving

Tijdelijk aan € 16.750,00 korting | Hoog gelegen nieuwbouwa

Profiteer van € 16.750,00 korting en kom thuis in een adembenemend nieuwbouwappartement in het centrum van Beringen. Er is de mogelijkheid om dit appartement ter plaatse te komen bekijken. Contacteer ons op 011 255 155 voor een bezoek ter plaatse.

Dit appartement vind je terug op de vierde verdieping. Het is een van de ruimste meegroei-appartementen. Het appartement heeft namelijk een oppervlakte van maar liefst 97 m2. Je beschikt hier over twee slaapkamers met elk een eigen badkamer. Zo geniet ieder hier van een eigen plekje. De leefruimte, dé plek waar je altijd gezellig samen bent, werd centraal in het appartement gepositioneerd. De open keuken zorgt voor een ruime oppervlakte van maar liefst 32 m2.

Aan de zonkant van dit appartement zie je grote raampartijen die uitkijken op het terras. Het overdekte terras van 21 m2 groot geniet van een zalige, zuid-westelijke oriëntatie. Dagelijks heerlijk vertoeven en optimaal genieten van de zon. De indeling van het appartement (binnenmuren) kan gewijzigd worden en de inrichting van keuken, badkamer, vloeren en binnendeuren is nog vrij te bepalen door de koper.

Dit appartement ligt niet aan de straatkant, maar aan de binnenkant van project M. Bij dit appartement kan een ondergrondse parking en een berging worden aangekocht.


Bron bewoonbare oppervlakte: Bruto oppervlakte Immogra

Neem contact op