Huis te koop

4 slaapkamers 372 vierkante meters

Immoweb code : 11134230
Immoweb code : 11134230

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
372 vierkante meters bewoonbare ruimte
274 vierkante meters grond

Omschrijving

VERKOCHT - Uiterst ruime woning met dubbele garage/opslagru

IN OPTIE
i

n de gemeente Hemiksem bieden wij u deze uiterst ruime (372 m² bewoonbaar!) en veelzijdige woning aan met bijzonder veel potentieel.
Er zijn maar liefst 4 optimaal ingedeelde bouwlagen, met op het gelijklvoers een dubbele garage en opslagruimte, 3 ruime slaapkamers, riante leefruimte en zeer grote zolderverdieping met vaste trap!
De woning werd gebouwd in 2003, heeft een uitstekende structuur en is technisch prima in orde. Het EPC heeft een B-label en de elektriciteit is conform!

Indeling:
De ruime inkomhal heeft een vestiaire, apart gastentoilet, apart bureel + wasruimte met douche en natuurlijk de ruimte dubbele garage en achtergelegen opslagplaats.
De mooie tuin is ingericht met verschillende niveaus en terrassen, een handig tuinhuis en een charmante vijverpartij.
Op de eerste verdieping vinden we de riante leefruimte (met open haard) op parketvloer met aansluitend de vernieuwde open keuken die voorzien is van alle toestellen en comfort.
Het royale terras strekt zich uit over de gehele breedte en meet maar liefst 35 m²! Verder is op deze verdieping nog een handige provisieberging. Op de overloop is er nog een apart toilet.
De tweede verdieping telt 3 volwaardige slaapkamer en een luxueuze vernieuwde badkamer met ligbad (met jets), ruime inloopdouche en dubbel lavabomeubel. De master bedroom heeft een aparte dressing.
Op de bovenste verdieping is de ruime zolder momenteel ingericht als ontspanningsruimte, compleet m

Neem contact op