Appartement te koop

299000€

2 slaapkamers 136 vierkante meters

Immoweb code : 11134585
Immoweb code : 11134585

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
136 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

IN OPTIE !! Duplex appartement met royaal zuid terras!

IN OPTIE !! Wij bieden u dit klassevol en ruim duplexappartement (136m²) met royaal terras en 2 volwaardige slaapkamers in residentie "PULLAAR".
Gelegen op een centrale locatie, nabij het centrum van Lier, en in directe nabijheid van openbaar vervoer, winkels, scholen, verbindingswegen enzovoort.
Het appartement zelf is bouwtechnisch volledig in orde en afgewerkt met zeer hoogwaardige materialen. De terrassen en platte daken worden in het voorjaar van 2024 nog volledig gerenoveerd en geïsoleerd voor rekening van de verkoper!
Er is mogelijkheid om een garagebox in het gebouw bij aan te kopen aan 20.000 euro + eventueel een tweede garagebox achter het gebouw gelegen aan 25.000 euro (niet verplicht!)

Indeling:
U bereikt de derde verdieping van het gebouw via een ruime lift. In de inkomhal van het appartement werd er een veiligheidsdeur geïnstalleerd en deze is voorzien van een gastentoilet met handenwasser.
De leefruimte in L-vorm (bureau) geniet erg veel lichtinval dankzij de hoekligging en het grote schuifraam dat toegang geeft naar het zuidgerichte terras (24 m²).
Aansluitend aan de leefruimte bereiken we de volledig ingerichte keuken die voorzien is van alle hedendaags comfort. Aan de keuken is er een praktische berging waar u de wasmachine kan plaatsen.
Op de vierde verdieping bevinden zich de 2 ruime slaapkamers en de badkamer welke is ingericht met een aparte douche, een ligbad en een zeer groot dubbel badkamermeubel.
Het toilet is ook

Neem contact op