Appartement te koop

159000€

1 slaapkamer 64 vierkante meters

Immoweb code : 11134819
Immoweb code : 11134819

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
64 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

!!! IN OPTIE !!! Instapklaar 1 slpk appartement met parking

!!! IN OPTIE !!!

Dit gerenoveerde éénslaapkamerappartement met groen uitzicht is goed en rustig gelegen in het groene stuk van de Deurnestraat in Mortsel. Openbaar vervoer op wandelafstand (bus, tram en trein) en alle belangrijke toegangswegen naar Antwerpen zijn goed bereikbaar.

Een starter, een gezin, een investeerder, ...? Kortom dit ideale gelijkvloers appartement is voor ieder wat wils!

Indeling:
Via een doorrit links naast het gebouw komen we tot bij het "gelijkvloers" studio-appartement aan de achterzijde van het gebouw en komen via een private tuin met terras tot bij de inkomdeur.
We stappen binnen in de private inkomhal met vestiaire en nemen links de deur naar de leefruimte (14 m2) met open keuken en sierhaard. U kan hier dankzij de grote schuiframen genieten van een mooie lichtinval en van het tuintje grenzend aan een parkje!
De open keuken (10 m2) is voorzien van voldoende kastruimte, nodige toestellen (ingebouwde vaatwasser, keramische kookplaat, dampkap, spoeltafel, heteluchtoven en een microgolfoven) en nog een aansluiting voor de wasmachine.
Verder is er ook nog een slaapkamer (10 m2)
Ten slotte hebben we via een kleine hal met extra vestairekast toegang tot de volledig betegelde badkamer met ligbad, badkamermeubel met dubbele lavabo, een toilet.

Een private kelder (2,5 m2) en een dagparking zijn samen met een gemeenschappelijke fietsenstalling inclusief in de vraagprijs!

Nuttige informatie:
·EPC: 308 kW

Neem contact op