Appartement te koop

329000€

2 slaapkamers 80 vierkante meters

Immoweb code : 11134844
Immoweb code : 11134844

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
80 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Prachtig gelijkvloers appartement in rustige woonwijk nabij

In de nieuwe woonwijk 'Keysershoek', gelegen net buiten het centrum van Kontich, vinden we dit prachtige gelijkvloers appartement.
In deze kleinschalige nieuwbouw wijk met aandacht voor groen is het heerlijk rustig wonen.
Bij dit appartement hoort ook nog een handige private kelderberging + een ondergrondse autostaanplaats die inbegrepen zijn in de prijs.
In het gebouw kan je verder nog gebruik maken van een fietsenstalling in de kelderverdieping, alsook van de fietsenbeugels voor het gebouw.
De doordachte aangelegde verbindingen per wandel- en fietspad naar de omliggende straten, maken het openbaar vervoer en de belangrijke invalswegen optimaal bereikbaar.

Indeling:
We betreden het appartement via de inkomhal en komen binnen in de mooie open leefruimte met veel lichtinval. Via het grote schuifraam komen we op een aangenaam overdekt terras (10 m²). De gemeenschappelijke voortuin wordt onderhouden door de gemeenschap en zorgt voor een ideale buffer met de toegangsweg.
De open keuken is modern van stijl en voorzien van alle toestellen (oa. vitrokeramische kookplaat, dampkap, vaatwasser, oven en koelkast).
Aansluitend aan de woonkamer vinden we een eerste kamer (9 m²) die dienst kan doen als bureau, slaap- of logeerkamer.
Via de open nachthal bereiken we de tweede slaapkamer (13 m²).
Het appartement heeft een apart gastentoilet met handenwasser. De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche, een stijlvol dubbel badkamermeubel én nog

Neem contact op