Huis te koop

399000€

5 slaapkamers 280 vierkante meters

Immoweb code : 11139483
Immoweb code : 11139483

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
280 vierkante meters bewoonbare ruimte
377 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime woning te koop 5 slpk, 2 badkamers en tuin

Deze bijzonder ruime woning is rustig gelegen nabij het centrum van Halle en Buizingen, vlakbij tal van winkels, horeca, het station, openbaar vervoer, scholen, tal van sport- en culturele aangelegenheden,... Bovendien geniet u van een vlotte bereikbaarheid met de belangrijke invalswegen.

We betreden de woning via de inkomhal met doorgang naar de kelder, apart toilet en toegang tot een aparte woonruimte/studio met woonkamer, 1 slaapkamer, geïnstalleerde keuken, badkamer uitgerust met ligbad en lavabo.

Met de trap komen we boven op de eerste verdieping, met ruime lichtrijke woonkamer, dakterras en volledig geïnstalleerde keuken.
Op de tweede verdieping treffen we 2 ruime slaapkamers en badkamer, ingericht met douche en lavabo.
Op de derde en bovenste verdieping treffen we de 2 overige slaapkamers (waarvan de grootste slaapkamer momenteel is ingericht als woonkamer).

Verder beschikt de woning over een droge kelder dat nog in tal van opbergruimte voorziet en met rechtstreekse toegang verleent tot de achterliggende tuin.

Deze woning biedt nog veel potentieel en kan eventueel worden beschouwd als een kangoeroewoning of verleent zich uitstekend voor het uitbaten van een vrij beroep.

Bel voor meer informatie en voor een eventueel bezoek ter plaatse: 02 356 00 00.

De gegeven informatie en opgegeven oppervlaktes zijn louter indicatief en houden geen enkele juridische verbintenis in.

Neem contact op