Huis te koop

359000€

2 slaapkamers 114 vierkante meters

Immoweb code : 11143036
Immoweb code : 11143036

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
114 vierkante meters bewoonbare ruimte
211 vierkante meters grond

Omschrijving

Huis

Verkocht in 1 dag!!
Charmante 2-gevel woning met ondergrondse garage en buitenparking op Willem Bernardstraat 20, 1780 Wemmel.
Op het gelijkvloers betreed je de woning via een ruime inkomhal die leidt naar een lichte woonkamer met zithoek en eetkamer. Daarnaast bevindt zich de gezellige keuken met zicht op de tuin. Vanuit de keuken heb je toegang tot het terras en de zonnige tuin, perfect voor ontspanning en gezellige avonden.
Op de eerste verdieping bevinden zich een nachthal, een bureau, een badkamer en twee comfortabele slaapkamers. De tweede verdieping herbergt een handige zolder die naar eigen wens kan worden ingericht.
Het kelderverdiep bestaat uit een gang, een handige berging en een ruime garage, ideaal voor extra opslag en het veilig parkeren van voertuigen.
De zuidwest georiënteerde tuin biedt een oase van rust en zon, perfect om te genieten van de buitenlucht. De locatie is ideaal, dicht bij alle winkels en openbaar vervoer, waardoor het dagelijkse leven comfortabel en gemakkelijk wordt.
Mis deze kans niet om in een prachtig huis te wonen dat zowel ruim als gezellig is. Neem vandaag nog contact met Square Estate op voor een bezichtiging op het nummer 02 460 42 01.
Voor meer informatie of een bezoek contacteer Square Estate op 02 460 42 01 of www.square-estate.be.

Neem contact op